cultura

Gent

Puyol i Malena, crisi definitiva?

@MarijoJordan


La revista Lecturas va col·locar ahir en portada la separació de Carles Puyol i Malena Costa i va deixar els seus seguidors amb la boca oberta. Si fa tot just un mes que els vam veure passant un cap de setmana romàntic a Roma ben agafats pel carrer, com pot ser que tot s'hagi acabat ja? La resposta és que el capità del Barça, de 33 anys, s'ha adonat que la diferència d'edat (10 anys) i de manera de veure la vida entre els dos és massa gran per mantenir viva una relació, que va començar fa un any durant unes vacances a Eivissa. Diu Lecturas que després de Roma ja no han anat a cap altre acte junts, i que la model es mostrava evasiva quan li preguntaven sobre la relació amb Puyol durant la seva coronació com a reina del cava el cap de setmana a Sant Sadurní. De fet, va ser llavors quan va comentar que ella té un pis a Barcelona, on viu. Però no compartia el del jugador?

La revista assegurava ahir que la notícia només era coneguda pel cercle íntim del jugador, que el vestidor del Barça ha fet pinya al seu voltant per mantenir la discreció, però evidentment en ser publicada ja s'ha fet de domini públic. I quina ha estat la reacció? Ahir no hi va haver cap resposta via Twitter, una xarxa força utilitzada per la parella, que malgrat haver quedat afectada per la caiguda del servei de les Blackberry ja torna a estar activa i fa diferents comentaris. Malena demana ajuda per denunciar el maltractament d'animals, comenta fotos seves en una revista i, atenció!, retuiteja una sentència curiosa: “Estimar sense ser estimat és com posar un bon tuit i que no sigui retuitejat”. Fa sis dies el capità havia retuitejat un altre que li va dedicar un usuari amic amb una frase de Steve Jobs: “Tingues el coratge de seguir el teu cor i la teva intuïció.” I una altra d'ifilosofia: “No et penedeixis del que has fet perquè en un moment de la teva vida era exactament el que volies fer.” Tot plegat deu tenir algun significat ocult (o obvi), com els missatges críptics que s'envien Ashton Kutcher i Demi Moore, ara en crisi matrimonial? També Twitter va ser la via que van fer servir els seus amics Piqué i Shakira fa uns dies per desmentir que la seva relació s'havia acabat. La cantant, i assessora d'Obama, va desitjar sort a la selecció espanyola de futbol i també “al meu número 3, muah!”, i tothom va entendre que la cosa continua malgrat que no els vegem junts.

Puyol ja s'està recuperant físicament i anímicament, després d'haver-se plantejat fins i tot la retirada, i assegura que els seus companys han estat fonamentals a l'hora de donar-li suport, malgrat que Piqué amenaça de tallar-li els rínxols (i ja se sap com va perdre la força Samsó!). El noi de la Pobla de Segur es va enamorar de Malena, exconcursant de Supermodelo i exparella de l'empresari Javier Hidalgo, quan encara no se sabia que havia tallat amb la seva companya durant 9 anys, Agnès, i des de llavors han estat inseparables i han protagonitzat escenes tan dolces com el fet que el defensa marqués un gol i el celebrés marcant un cor amb els dits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA