cultura

“Que continuïn fins que elles vulguin”

Queralt i Aina (4 anys i 16 mesos) tenen uns pares (Meritxell Coll i Lluís Mourelo) que els volen traspassar el gust pel teatre. Quan eren solters, ells anaven al teatre. Ara, amb la paternitat, assumeixen el canvi de programa i van a veure muntatges que tinguin garanties que les nenes no s'avorriran. Veure teatre va amb el caràcter de la Queralt; és d'hora per saber-ho de l'Aina. Ara, “esperem que continuïn, fins que elles vulguin”, diu el pare. Veïns de Castellar del Vallès tenen dos cartells de referència: la programació de la Xarxa local i La Sala Miguel Hernández de Sabadell. No es plantegen anar a Barcelona: “anar amb cotxe a Sabadell ja mareja les nenes”, diu la mare.

Els preus als teatres del Vallès Occidental són més barats. De 3 a 5 euros a Castellar i un preu seblant a La Sala amb el carnet d'amics: “és assequible”, comenta el pare.De les propostes de La Sala volen provar, per primer cop, el festival El més petit de tots, adreçat a nens de 0 a 5 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.