cultura

La Universitat de Tavernes obre el termini de matrícula

L'Ajuntament i el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València organitzen conjuntament per segon any consecutiu la “II Universitat a Tavernes de la Valldigna”

El termini de matriculació dels dos cursos previstos, amb una durada de 10 hores, ja ha començat i romandrà obert fins el 16 de novembre. Estan dirigits a estudiants, funcionaris de les diferents administracions públiques, tècnics o persones interessades en la matèria, aturats, estudiants de batxillerat i públic en general.

La regidora d'Educació de l'Ajuntament de Tavernes, Pilar Altur ha indicat que vol apropar la Universitat als veïns i facilitar-los l'accés a cursos i formació a tot tipus de gent. L'Ajuntament realitza una aportació econòmica per tal de fer possible aquestes activitats.

La II Universitat a Tavernes oferirà un cicle de Cinema-Fòrum i un concert de Cambra de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, d'accés lliure per qualsevol veí. Es projectaran diverses pel·lícules considerades d'interés formatiu.

El concert de cambra de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València serà el diumenge 27 de novembre a partir de les huit de la vesprada. Tots els actes tindran lloc a la Casa de la Cultura de Tavernes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.