Altres

El bateria imparable

El bateria sarrianenc Alfred Berengena grava nous discos amb tres grups i participa en una trobada internacional a la Catalunya del Nord

El 25 de gener farà una classe magistral i un concert al poble rossellonès de
Paretstortes

El sarrianenc Alfred Berengena, considerat un dels millors bateries de música extrema de l'Estat espanyol, es troba en un moment de gran activitat: acaba de gravar el segon disc de la banda murciana de death metal i metal progressiu Exquisite Pus, amb la qual va tocar en l'última edició del prestigiós festival alemany Waken Open Air, un dels més grans del món dedicat exclusivament al heavy metal. Berengena també està a punt d'enregistrar el segon disc del grup de death metal The Murder Industry, de Zamora, i està treballant en la gravació i mescla del primer disc de la jove banda gironina Elisma, que en farà la presentació el dissabte 14 d'abril a La Mirona de Salt.

A més a més, Berengena treballa habitualment amb altres grups com ara els valencians Profundis Tenebrarum, els guipuscoans Numen, els lleidatans Nebulah i els gironins Baalphegor, que tornen a funcionar després de tres anys d'inactivitat.

Alfred Berengena (Sarrià de Ter, 1978) desenvolupa també una important tasca didàctica, amb la publicació de llibres i vídeos amb què difon el seu mètode de bateria. El 25 de gener oferirà una classe magistral i un concert al centre cultural Albert Lavigne, de Paretstortes (Catalunya del Nord), dins la sisena edició de l'encontre internacional de bateria Entreu... i piqueu!!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cultura

Mor la pianista japonesa Ingrid Fujiko Hemming

música

L’Auditori indaga en la relació de l’ésser humà amb la natura

Barcelona
Cultura

Joan Colomo i la Ludwig Band, al cartell del Festival EnCanta de Roda de Ter

Roda de Ter
música

Festival Eufònic, arts sonores i visuals, oli i clementines

Barcelona
arquitectura

Arriben les (set) Setmanes d’Arquitectura

Barcelona
cinema

Arrenca el Festival Internacional de Cinema Documental, DocsBarcelona

Barcelona

Figa Flawas, The Tyets, Lia Kali, Stay Homas i Chenoa, entre els primers noms de la festa major

TERRASSA
cinema

Retrospectiva d’Agustí de Villaronga a la Filmoteca

Barcelona
música

500 professionals passaran per la 20a FiM Vila-seca

Barcelona