cultura

Artistes de La Jonquera exposen a Ceret

Un grup d'artistes pictòrics de la Jonquera exposa,a la Mediateca Ludovic Massé de Ceret, la mostra que porta com a títol Red-Xarxes. De forma paral·lela també es va presentar la mostra pictòrica de l'artista Jaume Mach, que es defineix a sí mateix com “un pintor del simbolisme esotèric”.

L'objectiu de l'exposició Red-Xarxes és “obrir un diàleg sobre la influència de les noves xarxes de comunicació virtual” (facebook, wab zab, messenger...). Els artistes participants a la mostra, col·lectiu A(rt), escola de pintura de la Jonquera són: Cecile Roig (Sosi), Raquel Martin, Teresa Pagès, Rosa Casanovas, Ester Parés, Jaume Mach, Carles Gorris, Trini Baño i Lidia Faig.

Tots els artistes participants són o han estat alumnes de l'artista creativa Laia Pol (que imparteix les classes al Centre Cultural de l'Albera, Can Laporta), membre del Col·lectiu artístic I Too Am. El col·lectiu artístic ha realitzat la tasca de comissariat de la mostra i amb la intenció de recolzar l'exposició també han presentat dues obres pròpies (fotografia- obra del flayer- i vídeo art).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.