cultura

literatura

Participació rècord en la Fira Litterarum

La fira d'espectacles literaris de Móra d'Ebre, Litterarum, ha tancat el període d'inscripció de propostes artístiques amb una xifra rècord: més de 200 espectacles inscrits. Aquest augment suposa un creixement del 15% respecte a l'any anterior.

Litterarum, que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de juny en aquesta localitat de Ribera d'Ebre, és una plataforma de promoció d'espectacles de qualsevol disciplina artística que tinguin la literatura en llengua catalana com a eix central. Així, hi tenen cabuda les arts escèniques en tots els seus formats, recitals de poesia, audiovisuals, música, instal·lacions i dansa. D'acord amb l'esperit de la fira de Tàrrega, Litterarum proposa un espai en què tots els agents implicats en la creació, programació i contractació d'espectacles, en aquest cas amb l'especialitat que siguin d'arrel literària, es puguin trobar i fer intercanvis a nivell professional.

redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.