cultura

Doble pròleg del Black Music Festival

L'onzena edició del Black Music Festival, que tindrà lloc del 2 al 30 de març a la Casa de la Música la Mirona de Salt i altres espais, inicia aquesta setmana els seus concerts de presentació. Aquesta nit tindrà lloc el primer al Soul Cafè de Figueres i estarà protagonitzat pel Hop's Trio (22.30 h, gratuït), format per Albert Llovet, piano; David Benítez, contrabaix, i Tomy Muñoz, clarinet. Aquesta formació va néixer recentment per interpretar els grans clàssics de l'era del swing, signats per Benny Goodman, Oscar Peterson i Louis Armstrong, entre altres grans del jazz. La música de Hop's Trio és ideal per als balladors de lindy hop.

Demà divendres es portarà a terme el segon concert de presentació del Black Music 2012, a la Casilla de les Mines d'Osor (23 h, gratuït), on actuarà un altre trio gironí, In 3's, una banda de funk instrumental formada per Marc Thió, bateria; Joan Solà-Morales, baix, i Lluís Figueras, guitarra. El seu repertori es mou des de Ray Charles, Maceo Parker i Stevie Wonder fins a Beastie Boys i Medeski, Martin & Wood. Una vintena de grups actuaran en aquesta 11a edició del Black Music: Maceo Parker, Freak Power, The Brew, The Jim Jones Revue, Tom Principato, Diamond Dogs, Trombone Shorty & Orleans Avenue, etc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.