L'Escola de Música d'Alcover obre la matrícula per als tallers d'estiu

El curs no s'acaba al juny. Els qui no en tinguin prou, de música, el mes de juliol podran continuar practicant a través d'una nova edició dels tallers d'estiu de l'Escola Municipal de Música d'Alcover. Per als alumnes d'entre 4 i 12 anys, s'han ideat activitats diverses com un taller de cotidiàfons i reciclòfons, activitats multimèdia, danses, percussió corporal, rodes d'instruments i teatre-coral que s'acabaran amb un festival en què es demostraran les habilitats adquirides davant el públic. L'objectiu d'aquest taller, que té un cost d'inscripció de 38 euros, és «despertar la sensibilitat, la imaginació i l'expressivitat dels nens a través de la música».

Per als alumnes majors de 12 anys, es farà el taller de música moderna, en què es treballaran totes les fases de la creació d'un grup i d'una maqueta. La inscripció en el curs costa 45 euros. Els dos tallers es faran del 6 al 10 de juliol; el primer, de les 10.00 h a les 13.30 h al recinte escolar del CEIP Mare de Déu del Remei, i el segon, de les 19.00 h a les 21.30 h a l'escola de música.

Matrícula oberta

L'Escola Municipal de Música d'Alcover té oberta durant tot aquest mes de juny la inscripció per assistir al curs 2009/2010, cada tarda a partir de les 17.00 h i fins a les 20.00 h. Per a més informació, cal trucar al telèfon 977 76 06 65 o bé enviar un correu electrònic a l'adreça següent: [email protected].