cultura

Morella potència l'oferta cultural i turística aquesta Setmana Santa

Els espectacles i els actes culturals, tradicionals i esportius s'unixen a l'ampliació dels horaris del castell i els museus

L'Ajuntament de Morella ha tancat tota la programació cultural i turística per als dies de Setmana Santa. En total, l'agenda inclourà 30 activitats, a més de l'ampliació dels horaris dels museus i el castell. D'esta manera, el consistori reforça la seua oferta turística, en una setmana en la què es preveu una gran afluència de visitants.

Entre les activitats programades, destaquen els actes tradicionals de Setmana Santa, especialment les singulars processons de la Passió, del dijous sant, i la del soterrament, del dia següent. A més, en estos dies hi hauran concerts, activitats culturals, esportives o religioses. Entre elles, criden l'atenció l'actuació de Bongo Botrako, la inauguració de l'exposició “Afganistan Possible”, que comptarà amb la participació de l'ambaixada dels Estats Units, la projecció del documental “Los Ojos de Ariana” i el posterior col·loqui amb el seu director, un campionat de tennis, els actes infantils i l'orquestra del gremi de la Joventut del 53º Sexenni o les visites guiades.

A més de tota la programació, Morella oferirà als visitants la possibilitat de conéixer la seua història, mantenint obertes les Torres de Sant Miquel, el museu Temps de Dinosaures, el de Sis en Sis i el Palau del Governador. També es podran visitar els monuments més importants, com són el castell, Convent de Sant Francesc i la Basílica Arxiprestal. Rallo també recordava a aquelles persones que vullguen visitar Morella, que poden descarregar l'aplicació per a Iphone o Android, en la que s'arrepleguen rutes, història dels monuments o l'agenda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.