El grup Manel, plat fort del Festival de Circ de Tiana d'enguany

El grup Manel és un dels plats forts del cartell d'aquest any del Festival de Circ de Tiana (L'1, 2, 3 del Pallasso), que tindrà lloc a la vila des de demà fins al 5 de juliol. Un any més –i ja són cinc edicions–, el festival combinarà espectacles de música, teatre, poesia, dansa, i es deixarà en un lloc destacat les actuacions del circ. Una de les novetats d'enguany, segons explica el seu director, Lluc Armengol, és la inauguració del circ amb «carpa pròpia», que tindrà l'honor d'estrenar demà el Circ Bover, el circ convidat d'aquesta edició, que prové de les illes Balears (22.00 hores al camp de futbol). L'humor de Pepe Viyuela, Monti&Cia i la gala del festival (dissabte 4 i diumenge 5), entre altres actuacions, completen el cartell. Paral·lelament, s'ha organitzat també un taller de circ, del dilluns 29 de juny al 3 de juliol, de 17.00 a 19.00 hores.

Conscient que el circ al país «està per darrere d'Europa en espais i seguiment», Armengol considera que s'està treballant per equiparar-lo amb les altres disciplines. El director confia que la iniciativa tindrà una bona acollida.

El festival L'1, 2, 3 del Pallasso va néixer el 2005 a Tiana en memòria de Joan Armengol i Moliner, poeta i pedagog teatral i figura de gran importància en el món del circ català, desaparegut el 2004.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid