cultura

El concurs Intro també vol formar

El Concurs de Música en Viu del Gironès, Intro, arriba a la sisena edició amb diverses novetats, com ara l'oferiment als grups d'activitats de formació paral·leles. El període d'inscripció a aquesta edició encara és obert, fins demà, al web de l'Intro. El concurs està organitzat per l'Ajuntament de Girona i l'Espai Marfà i produït per Link. L'any passat s'hi van presentar 35 formacions, amb 175 músics.

Aquest any, s'hi seleccionaran cinc grups de Girona entre les propostes presentades –almenys un dels components del grup ha d'acreditar que viu a la ciutat– i els altres participants seran els guanyadors de les últimes edicions d'altres cinc concursos de les comarques gironines: el Joan Trayter de Figueres, el Calabutí de la Cellera de Ter, el Salt The Músics, l'Argila Pop de Quart i l'Amanida Sound de Viladrau. El jurat, format per Manel Rost, Xevi Cabezas Urban, Miquel Brugués, Pau Marquès, Esteve Marcó i un membre d'Orella Activa, anunciarà els semifinalistes el 2 de juliol. Els dies 6, 13, 20 i 21 de juliol tindran lloc les semifinals a la sala 2 de La Mirona. D'aquí sortiran els tres grups finalistes que, després de portar a terme unes sessions de formació i assaig tutelat a La Mirona durant els mesos de setembre i octubre, participaran en la final de la Copa, durant les Fires de Sant Narcís.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
lletres

Núria Cadenes, Jordi Masó i Maria Mercè Roca, finalistes del Llibreter

barcelona
Salt

Les Bernardes ofereix una mirada a la cultura africana

Salt
cinema

DocsBarcelona, documentals que destrueixen els estereotips

barcelona
cinema

Una nova generació de simis regna al planeta Terra

Barcelona
Patricia López Arnaiz
Actriu

“Deixar les víctimes soles és una forma d’agressió”

Barcelona
Mireia Freixa
Historiadora de l’art

“El patrimoni només es preservarà si la gent se l’estima”

Terrassa
HISTÒRIA

Isabel Vila, la primera sindicalista i pionera de l’educació femenina

Girona
Crítica

L’encís de Bulle Ogier

Fenosa, l’escultor de la natura

El Vendrell