cultura

Bunyol prepara ja 120 tones de tomaca per a la Tomatina 2012

L'Ajuntament preveu que la Tomatina generarà enguany uns beneficis de 300.000 euros

La localitat valenciana de Bunyol celebrarà el proper 29 d'agost la seua tradicional Tomatina amb una afluència prevista d'entre 35.000 i 40.000 persones procedents de tot el mon, amb 120 tones de tomaques i l'interés de països com la República de Singapur o l'Índia, que gravaran i escriuran sobre aquesta festa, segons ha anunciat hui el regidor de Fira i Fistes de l'Ajuntament de Bunyol, Rafael Pérez.

L'Ajuntament d'aquesta localitat preveu que la Tomatina generarà enguany uns beneficis de 300.000 euros entre els comerciants del municipi, a més de l'“impacte mundial en termes d'imatge que Bunyol té al llarg de tot l'any”.

Tot i la conjuntura econòmica actual, l'Ajuntament ha fet un “esforç” per mantindre les 120 tones de tomaca que s'han llançat aquests últims anys i que es repartiran entre els cinc camions que desfilaran pels carrers del centre.

El cartell de la festa i tots els objectes que es comercialitzaran amb motiu de la Tomatina han sigut dissenyats per Socarrat Studio.

La Tomatina de Bunyol, que se celebra l'últim dimecres d'agost, va ser declarada Festa d'Interés Turístic Internacional en 2002.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.