cultura

Burjassot prepara la tercera festa Estellés

Hi ha prevista una participació massiva i preveu activitats que van més enllà de la mera trobada

A la vila de Burjassot, es prepara amb detall la celebració de la tercera Festa Vicent Andrés Estellés que tindrà lloc el proper dissabte 15 de setembre.

La jornada començarà a les 18 hores amb un passeig estellesià que des de la plaça del Pouet recorrerà els llocs d ela vila que Estellés evocava als versos que parlava del seu poble.

A les 20 hores i a la seu de l'Associació Cultural Bassot, se celebrarà un recital de poesia a càrrec d'Eduard Ramírez, Lorena Cayuela i Isabel García Canet, però on també podran participar les persones que ho desitgen, per tal d'evocar la figura del poeta.

El sopar de productes típics i tradicionals tindrà lloc a les 21.30 hores al carrer Pablo Iglesias i es conclourà la jornada organitzada per l'Associació Cultural El Bassot i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, l'Institut Municipal de Cultura i les associacions Els Socarrats, El Gat Negre i Bordissot, amb un concert del cantautor Pau Alabajos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.