cultura

Burjassot posa en marxa una ruta poètica dedicada a Estellés

Quatre grans panells reproduiran versos d'alguns dels seus poemaris en emplaçaments emblemàtics de la localitat

S'inaugurarà el pròxim dia 15 i serà la primera activitat de la III Festa Estellés

Burjassot posarà en marxa la Ruta Estellés, un projecte que pretén il·lustrar amb versos del poeta Vicent Andrés Estellés llocs emblemàtics del municipi.

Vicente Espinosa Carpio, escultor, pintor, ceramista, artista de la localitat treballa aquests dies, a contra rellotge, en el seu taller de la casa de cultura. Està acabant quatre grans panells ceràmics que, a partir del pròxim 15 de setembre, lluiran en diversos emplaçaments de Burjassot i que seran els primers que conformaran aquesta ruta cultural. Els primers panells que lluiran els carrers de Burjassot reprodueixen versos de Vicent Andrés Estellés, extrets dels poemaris El gran foc dels garbons i Mural del País Valencià i el poema “La rosa de paper”, tots ells caracteritzats per amagar un gran sentit d'arrelament i amor al poble que el va veure náixer, Burjassot.

La inauguració d'aquestes primeres etapes de la Ruta Estellés tindrà lloc el pròxim 15 de setembre, en la plaça del Pouet, cap a les 18 h, i serà la primera activitat de la III Festa Estellés que el municipi celebra aquest dia, organitzada per la Associació Cultural Bassot, com a commemoració del naixement del poeta, el setembre de 1924.

La III Festa Estellés continuarà amb un recital de poesia, un sopar i amb el concert del cantautor Pau Alabajos. Totes els actes es desenvoluparan en la seu de Bassot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.