cultura

La Universitat d'Alacant enceta les activitats de benvinguda

Va adreçada principalment als estudiants de nou ingrés però també als antics alumnes

la Universitat d'Alacant va iniciar ahir dimarts, un intens programa d'activitats de benvinguda al Campus universitari, adreçades als estudiants que ara comencen el curs.

Amb el lema "A la UA estàs com a casa” s'inicià el recull d'activitats després de la interpretació de diverses peces a càrrec del quartet Mulieris de la Orquestra Simfònica de la Universitat.

A l'efecte, s'han muntat diversos punts d'acollida amb butaques i sofàs perquè l'alumna establisca punts de contacte i conversa amical.

En l'acte de presentació, el rector Manel palomar, ha convidat l'alumnat a visitar els diferents estands muntats perquè coneguen de primera mà els recursos docents i acadèmics amb que compta aquesta institució universitària.

Les activitats de benvinguda comptaran amb diferents demostracions esportives, activitats culturals i tallers de diversa factura que continuaran fins demà dijous 4 d'octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.