cultura

cinema

‘Lo imposible' bat rècords de taquilla

Divendres passat es va estrenar el darrer film del director Juan Antonio Bayona, Lo imposible. En un sol dia de projecció va recaptar 3 milions d'euros al conjunt de sales de l'Estat espanyol. És el primer cop que un film assoleix aquesta quantitat només el divendres de l'estrena. Més de 405.000 espectadors van veure el film de Bayona.

En aquest sentit, segons dades de Rentrak Spain, consultora de la taquilla espanyola, divendres passat va ser la jornada amb la recaptació més alta en la història del cinema a l'Estat espanyol, tot i la puja de preus per culpa de l'augment de l'IVA. El 70% de la recaptació a les taquilles se'l van repartir, a més de Lo imposible, Blancanieves, El artista y la modelo i la producció catalana Tadeu Jones.

Protagonitzat per les estrelles Naomi Watts i Ewan McGregor, Lo imposible relata la història real d'una família durant la catàstrofe del tsunami que va arrasar el sud-est asiàtic el 2004 i la lluita per la seva supervivència.

efe



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.