cultura

Bayona supera rècords amb ‘Lo imposible'

La pel·lícula de J.A. Bayona, Lo imposible, ha aconseguit 2,7 milions d'espectadors en només onze dies i s'ha convertit, així, en el títol més vist d'aquest any a l'Estat espanyol, per davant de la producció francesa Intocable. La meitat dels espectadors que han anat al cinema aquest cap de setmana han optat per anar a veure la cinta de Bayona. Si a aquest ritme continua, podria arribar a convertir-se en la producció espanyola més vista de la història als cinemes, una llista encapçalada per Alejandro Amenábar, amb Los otros –una altra pel·lícula rodada en anglès, protagonitzada el 2001 per Nicole Kidman– i per El orfanato, el film amb què va debutar el mateix J.A. Bayona, l'any 2007. Aquests dos films van aconseguir 6,4 i 4,4 milions d'espectadors, respectivament.

Protagonitzada per Ewan McGregor, Naomi Watts i el jove actor Tom Holland, Lo imposible relata les vivències d'una família durant el tsunami que va assolar les costes del sud-est asiàtic el 26 de desembre del 2004.

A més dels bons resultats de taquilla, Bayona va rebre divendres passat el premi Emerging Visionary Award per als joves talents del Festival de Chicago, i ahir es va saber que també ha estat distingit per la revista britànica Q com a director del millor videoclip de l'any, per Disconnected de Keane.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Lo imposible

«Lo imposible»

Gènere: Drama
Direcció: Juan Antonio Bayona.
Intèrprets: Ewan McGregor, Naomi Watts.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a