cultura

Picanya acull la primera trobada d'escriptors de l'Horta

L'objectiu de l'aplec rau en fer els intercanvis d'experiència i propostes de futur per al conjunt de lletraferits d'aquesta comarca

A partir de les onze hores del dissabte 17 de novembre, està prevista la recepció dels participants en aquesta primera trobada d'escriptors i escriptores de l'Horta que s'ha de desenvolupar en la Biblioteca Municipal de la plaça Major d'aquesta localitat de la comarca.

Hi ha prevista la signatura de llibres existents a l'esmentat servei cultural, per part dels autors i autores presentes, a més d'una visita guiada per l'edifici i un itinerari urbà comentat pel professor Alferd Ramos.

Aquesta primera torbada pensa sentar les bases de futures organitzacions que resulten d'interés per als participants i servirà per realitzar els intercanvis d'experiència entre els assistents, no sols des de la perspectiva de la creació literària sinó també pel que fa a altres camps com són els de l'edició, difusió i distribució de l'obra original.

La jornada conclourà amb un dinar de treball i la confecció d'una primera acta que recollirà els acords a què puguen haver arribat els assistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.