cultura

Es presenta a Banyeres la nova novel·la del professor Pepe Payá

Una novel·la policíaca desternillant que transcorre per la demarcació d'Alacant

L'Editorial Tagus llança al mercat a partir del divendres 23 de novembre la nova novel·la de l'escriptor José Payá Beltrán (Biar,1970), professor de Llengua Castellana i Literatura a l'IES Professor Manuel Broseta de Banyeres de Mariola.

Sota el títol de“ Puzle de sangre", l'autor ens proposa un recorregut per la demarcació d'Alacant en to de “novel·la negra” amb ramalades d'humor i crítica social.

Les riallades es combinen amb els cadàvers en una trama que es mou per El Pinós, Biar, Elda, Saix i Alacant durant un llarg cap de setmana hivernal. Una de les moltes peculiaritats de l'obra radica en què també es troba signada pel exprofessor de la Universitat d'Alacant, Mario Martínez Gomis, habitual col·laborador del diari Información a l'igual que l'escriptor de Biar.

Pepe Payá la defineix com “una novel·la descaxarrant” o, el que és el mateix, “una obra hilarant” que agradarà per igual als seguidors de la ficció policíaca i als amants de la bona literatura ja que no és la primera novel·la de l'autor, sinó la quarta obra de ficció, convertint-se així en una garantia de la qualitat de la proposta.

Payá, finalment, fa un advertiment i una objecció: “Puzle de sangre” apareix únicament en format digital o ebook, sota el segell Ediciones Tagus de Casa del Libro, “així que els amants del paper deuran esperar un temps o acostumar-se a les noves tecnologies”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cinema

DocsBarcelona, documentals que destrueixen els estereotips

barcelona
cinema

Una nova generació de simis regna al planeta Terra

Barcelona
Patricia López Arnaiz
Actriu

“Deixar les víctimes soles és una forma d’agressió”

Barcelona
Mireia Freixa
Historiadora de l’art

“El patrimoni només es preservarà si la gent se l’estima”

Terrassa
HISTÒRIA

Isabel Vila, la primera sindicalista i pionera de l’educació femenina

Girona
Crítica

L’encís de Bulle Ogier

Fenosa, l’escultor de la natura

El Vendrell
cinema - comèdia

Tres generacions de dones unides per la tragèdia

cinema - Animació

Viatge d’una nena xinesa amb parada a Berlín