Opinió

la. columna. digital

Àlex Manyé, gestor Liberdrac

El llibre digital, en marxa a tot el territori

Llibreria
Papereria Bassa

Avinguda
Comarques
Catalanes, 13

43740 - Móra d'Ebre

www.bassa1903.com

Llibreria
Alguer Set

C/ Alguersuari, 7

08470 Sant Celoni

www.alguerset. com/


Una de les apostes de Liberdrac és apropar el llibre digital a tot el territori lingüístic català, de manera que el lector pugui acostar-se a aquesta nova via editorial des del comerç de proximitat i que sigui el mateix llibreter de tota la vida qui continuï aconsellant llibres, ja siguin en paper o digitals. Per tot això volem que siguin els mateixos llibreters els que expliquin el seu punt de vista, els seus referents, el seu dia a dia. Avui n'hi ha dos exemples més, arribats de Sant Celoni i de Móra d'Ebre.

Llibreria Alguer Set
(Martí Monclús)

La nostra llibreria ofereix als clients, a més dels temes generalistes, un fons important de llibres locals sobre el Montseny i el Montnegre-Corredor, indrets tan propers a Sant Celoni i a la idiosincràsia dels seus habitants.

Apostem pel lector digital de Liberdrac i pels llibres digitals per ampliar l'oferta dels formats de lectura d'acord amb les noves tecnologies i els nous hàbits de lectura, ja que volem continuar venent cultura i oci en qualsevol tipus de format.

La biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni ja ha apostat pel lector de llibres electrònics de Liberdrac i el té disponible en concepte de préstec per, d'aquesta manera, anar apropant el món digital a tota mena d'usuaris lectors.

Creiem que el projecte que ha endegat el Gremi de Llibreters de Catalunya és una opció excel·lent per entrar en aquest mercat, entre altres motius perquè permet que llibreries petites, mitjanes i grans trobin punts de col·laboració bo i creant una xarxa de prescripció i d'informació a tot el territori.

Llibreria - Papereria Bassa (Sergio Bassa)

El nostre negoci és una llibreria/papereria de transmissió familiar situada a Móra d'Ebre i que va néixer el 1903 com a taller tipogràfic: Impremta Moderna Bassa. Al llarg dels anys, el negoci ha anat canviant i s'ha anat adaptant als nous temps, però sempre mantenint l'essència original. És per això que ens centrem en el llibre ebrenc, sense deixar de banda la literatura en general, i cobrint les demandes de tots els gustos literaris, infantil, llibre de text...

Ens agrada participar activament en les activitats pròpies del sector, i encara millor si es poden promoure a casa nostra. Un exemple clar és la Fira del Llibre Ebrenc i la vinculació a Litterarum, la fira d'espectacles literaris.

També ens adaptem als canvis socials, econòmics, climàtics i, ara, com es demana últimament, a les noves tecnologies. Podem dir que, en 110 anys d'història, som un cas real que segueix els passos del llibre des de Gutenberg fins a internet.

I estem aquí, preparats per formar part d'aquest nou paisatge literari amb Liberdrac. Volem formar part d'aquest procés i continuar sent els consellers dels nostres clients. El llibreter que fins ara t'havia recomanat quin llibre cal que regalis al veí, ara t'ajudarà a entrar en el món del llibre digital i farem conviure aquests dos mons, el digital i el tradicional, com a bons germans.

Liberdrac
Liberdrac patrocina la Columna Digital. L'actualitat creativa, de lectura i de les llibreries vista amb ulleres digitals, amb els testimonis dels mateixos llibreters implicats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.