cultura

La Mostra d'Igualada ven un 89% d'entrades

Dels 26.000 espectadors que s'han comptabilitzat en l'edició que ahir va acabar de la Mostra d'Igualada (havia començat dijous), 8.000 van passar per taquilla. En prop de la meitat de funcions van penjar el cartell de “no hi ha entrades”'. Un 89% de les entrades es van vendre, un 20% més que l'any passat. Pel gerent de la mostra, Òscar Balcells, això demostra “que la fira és un punt de referència per al sector professional i també per al públic”. La reducció del nombre de funcions en sala, a causa de les retallades, no ha perjudicat l'assistència, gràcies a l'increment a taquilla.

Fins a 700 professionals van inscriure's a la mostra (400 dels quals, programadors) i s'estima que hi ha hagut activitat a la Llotja. Si més no, els programadors francesos semblaven molt decidits a tenir en compte algunes de les propostes d'Igualada per a les seves sales. El director artístic de la mostra, Òscar Rodríguez, celebrava que les 18 estrenes (d'un total de 48 espectacles presentats) van respondre “a les expectatives”. De les estrenes, cal destacar la de La Rous, que va estrenar ahir Una niña; el Sense solta, de Teatre Mòbil; Paperipècia, de Marcel Gros, o AlambiQ, Destil·leria Cultural, amb Si n'era un somni, un espectacle dedicat a l'obra literària de Salvador Espriu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.