cultura

Els familiars, al Premi Unnim

Pinocchio, de Roesland Musical (es programa el 10 de maig), és un dels cinc títols que aspiren al premi de teatre Unnim, creat el 2001, però que, des del 2011, està obert a companyies professionals, a més de les amateurs. Cosmètica de l'enemic (3 de maig), Carmela, Lili, Amanda (17 de maig), Hotot (24 de maig) i Temps (31 de maig) són els altres candidats. Cada espectacle rebrà 900 euros per funció i, en cas de resultar guanyador se'l premiarà amb 6.000 euros en total.

Magda Puyo (directora de Cosmètica... i dramaturga i directora de Carmela,...) va felicitar-se de la sorpresa que fos una entitat bancària la que continuï apostant pel teatre. De fet, a part de la quantitat del premi en metàl·lic, les companyies valoren que la peça guanyadora pugui aspirar a una gira a través de la Xarxa Transversal. Totes les funcions del concurs es fan a l'auditori de Calldetenes. Un jurat ha triat les cinc obres d'entre un centenar de propostes. El veredicte es farà públic en una gala el 14 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.