cultura

música

Sònar Kids torna al Port de la Selva amb deu actuacions

Després de l'èxit de la primera edició, s'allarga a dos dies i se celebrarà el cap de setmana de l'1 i 2 de juny

Després de la bona acollida de l'any passat, Sònar Kids –el festival creat per Sònar per al públic familiar– tornarà a celebrar-se al Port de la Selva, concretament el cap de setmana de l'1 i 2 de juny. Dues jornades gratuïtes d'actuacions i experiències creatives, novament emplaçades en un escenari privilegiat com és el passeig marítim.

En aquesta nova edició, la programació s'amplia a dos dies i deu actuacions en total, entre les quals destaca la coproducció de Sònar amb el Festival Strenes de Girona i l'Acustiqueta de Figueres, Rolf & Flor (Ed. Alba), una representació del llibre-disc infantil que reuneix un tàndem insòlit format per The Pinker Tones i l'iconoclasta compositor i cantant Albert Pla. Junts interpretaran a l'escenari (dissabte 1 i diumenge 2) les cançons il·lustrades al llibre pel dibuixant Miguel Gallardo que narren la particular història d'amor entre dues ànimes bessones.

Un altre dels plats forts d'aquest cap de setmana serà quan pugi a l'escenari de Sònar Kids el francès Busy P, discjòquei de prestigi màxim responsable del segell d'artistes com Ed Banger presentant una sessió especialment creada per a l'ocasió. Amb la voluntat d'animar la festa, també sobresurt la participació del grup de ballarins de street dance Brodas Bros, que oferiran, primer, una master class per a tota la família (dissabte), i presentaran el seu nou xou titulat Concierto concepto (diumenge). El multiinstrumentista Dalmau Boada (Esperit!), Don Simón i Telefunken, Niño Dj, DJ2D2 i SuperHugo Dj completaran l'oferta.

Pel municipi s'organitzaran activitats paral·leles, com les escultures sonores interactives de Lolo & Sosaku, creades de forma artesanal amb elements com fusta, pinces, fil de pescar, pèndols o imants. Una activitat que ajuda a descobrir de forma pràctica els principis de la física aplicats a la creació musical.

LA XIFRA

10
actuacions musicals d'experiències creatives repartides per tot el poble són les que s'oferiran


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.