Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Stoker
Direcció: Park Chan-wook Interpretació: Mia Wasikowska, Matthew Goode, Nicole Kidman Gènere: Suspens País: EUA, 2012
Conegut per la intensitat i violència que va imprimir a Old boy, film premiat a Canes el 2003, el coreà Park Chan-wook estrena el seu primer film produït als EUA, una síntesi, amb resultats irregulars, del seu estil personal i el suspens amb segell de Hitchcock.
Díaz, no limpiéis esta sangre
Direcció: Daniele Vicari Interpretació: Elio Germano, Claudio Santamaria, Jennifer Ulrich Gènere: Drama País: Itàlia - Romania, 2012
Reconstrucció en un film de ficció dels fets que van tenir lloc a la cimera G8 de Gènova del 2001, quan la policia va assaltar amb gran violència una escola on dormien activistes i un grup de periodistes.
Mussolini va a morir
Direcció: Rafael Gordon Interpretació: Miguel Torres, Julia Quintana Gènere: Drama País: Espanya, 2012
El veterà cineasta madrileny Rafael Gordon és el productor, guionista i director d'una peça minimalista, amb dos actors desconeguts, que recrea les darreres hores de Mussolini i la seva amant abans de ser executats.
El impostor
‘The imposter' Direcció: Bart Layton Interpretació: Frédéric Bourdin, Carey Gibson Gènere: Drama / documental País: Gran Bretanya, 2012
Documental amb ingredients de ficció que reconstrueix la sorprenent història d'un nen desaparegut el 1994 als EUA i trobat anys després a Espanya. La família el va reconèixer, però la descripció del desaparegut no encaixava amb el nen trobat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.