Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Fast & furious 6
Direcció: Justin Lin Interpretació: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez Gènere: acció País: EUA, 2013
Estrelles musculades com Vin Diesel i Michelle Rodriguez es reuneixen de nou en una altra seqüela de la saga, traduïda al principi (el 2012) com A todo gas. Persecucions de cotxes i lluites cos a cos abunden en un film carregat d'adrenalina.
Dead man down
Direcció: Niels Arden Oplev Interpretació: Colin Farrell, Noomi Rapace, Dominic Cooper Gènere: thriller País: EUA, 2013
El director de l'adaptació sueca de Millennium debuta a Hollywood amb un thriller ple de girs i sorpreses. Colin Farrell se sent atret per una veïna francesa (Noomi Rapace). La vida de tots dos està amenaçada per diferents motius.
La estrella
Direcció: Alberto Aranda Interpretació: Ingrid Rubio, Marc Clotet, Carmen Machi Gènere: drama País: Cat., 2013
Opera prima d'Alberto Aranda, narrada a ritme de flamenc i rodada a Sevilla, Santa Coloma de Gramenet i Barcelona, amb dos protagonistes catalans. Estrella (Ingrid Rubio) és una noia que s'ocupa més dels altres que d'ella mateixa, però la seva vida fa un gir inesperat.
Vilamor
Direcció: Ignacio Vilar Interpretació: Rubén Riós, Sabela Arán, Mayka Braña, César Cambeiro Gènere: drama País: Galícia, 2012
Film basat en fets reals. La història d'un jove idealista que va viure en una comuna dels anys 70 i hi torna 33 anys després. Es distribueix de forma artesanal, amb presentacions a centres gallecs, escoles... (inform. a www.vilamor.eu).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.