cultura

El Fic-Cat premia ‘Els nens salvatges' i ‘Fènix 11*23'

La pel·lícula sobre les fragilitats de l'adolescència Els nens salvatges, de Patricia Ferreira, es va endur diumenge a la nit el premi al millor llargmetratge al Festival Internacional de Cinema en Català (Fic-Cat), a Roda de Berà. El jurat també va premiar Rates, del valencià Javier Pueyo (millor curtmetratge); Cavasfera, una vida entre vinyes del Penedès, de Jordi Canchales (millor documental), i Barney, de Marta Puig (millor videoclip), entre altres. El jurat estava integrat per la cineasta Judit Colell; el músic Joan Reig; el crític de cinema Àlex Gorina; les actrius Sílvia Bel i Montserrat Carulla; l'actor Albert Carbó, i el director del Festival de Sitges, Àngel Sala. A banda de la decisió del jurat, també es va entregar un premi del públic, per a Fènix 11*23, de Joel Joan i Sergi Lara.

El director del festival, Antonio Barrero, va voler remarcar que, després de sis edicions, el Fic-Cat es consolida com el gran festival de cinema en català, que aposta per la llengua catalana “sense ambigüitats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.