cultura

Compromís per Onil denuncia la negativa de l'Ajuntament a col·laborar amb l'Aplec de la Mariola

Compromís per Onil ha denunciat la negativa de l'equip de Govern del PP a l'ajuntament d'Onil a col·laborar amb el que els valencianistes qualifiquen com a «una oportunitat única de mostrar la unió econòmica, cultural, personal, festiva i històrica dels pobles de la Mariola».

«Els populars es neguen per la seua dèria persecutòria cap als moviments cívics i culturals que defineixen els nostres valors com a poble i, en segon lloc, per la seua nul·la visió comarcal i estratègica d'apropar-nos a un territori que ens és natural per la quantitat de relacions socioeconòmiques que tenim en comú», ha manifestat el regidor de Compromís Tono Esteve.

Compromís per Onil espera «que el PP rectifique i ajude a impulsar aquesta trobada anual que, sense cap ànim de lucre, a través d'associacions i amb ajuda dels nostres joves, intenta projectar la nostra cultura».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.