Llibres

RECOMANACIONS. BREUS

La moli, la doli i la teeela de color vermell
Text: Pep Molist Il·lustracions: Valentí Gubianas Editorial: Barcanova A partir de: 6 anys Pàgines: 64 Preu: 8,10 euros
La Moli és un ovella i la Doli és la seva germana petita. Quan la Doli comença a anar a l'escola, una guineu es fixa en ella, atreta pel seu llampant vestit vermell. La Moli haurà de ser enginyosa per evitar que li passi res a la seva germana petita. La unió fa la força i també pot afavorir la confusió en què camuflar-se.
quan el meu pare era un arbust
Text i il·lustracions: Joke van Leeuwen Traducció: G. Raluy i C. de Jong Editorial: Cruïlla A partir de: 9 anys Pàgines: 112 Preu: 7,90 euros
La polifacètica autora holandesa Joke van Leeuwen –dibuixant, poeta, dramaturga, actriu– ens ofereix una novel·la realista, plena de fantasia i humor elegant, sobre les vicissituds de la guerra. L'Ela, la filla del pastisser, haurà de fer un periple per arribar fins a la mare, que viu en un altre país.
una passejada pel parc
Text i il·lustració: Anthony Browne Traducció: Helena García Editorial: Kalandraka A partir de: 3 anys Pàgines: 32 Preu: 15 euros
Mentre la Taca i en Carles juguen al parc amb els seus gossos, els seus pares, asseguts en un dels extrems d'un banc, s'ignoren. Un clàssic del 1977 sobre un tema actual: la incomunicació entre els adults enfront l'espontaneïtat dels infants. Agraïdes il·lustracions plenes de detalls.
El meu pare ha perdut la feina
Text: Jennifer Moore-Mallinos
Il·lustracions: Gustavo Mazali Editorial: Edebé A partir de: 7 anys Pàgines: 36 Preu: 6,30 euros
La col·lecció Lliçons de vida ofereix una mirada constructiva i acurada sobre alguns temes complexos i actuals, com ara que el pare estigui a l'atur i què hi poden fer els més petits. Els altres tres títols de la sèrie: El meu barri no són només cases!, Estudiar és dur, Els diners no creixen als arbres!


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.