Llibres

RECOMANACIONS. BREUS

No ho expliquis a ningú!
Text: Teresa Blanch Il·lustracions: J.Á. Labari Editorial: Barcanova Pàgines: 80 Preu: 8,10 euros A partir de: 8 anys
Teresa Blanch i J.Á. Labari formen un bon tàndem en aquest llibre protagonitzat per Ferran, un nen a qui la seva amiga Cloe li confia la tortuga Llepafils i un ou que ha de covar... tot i que no sap de què és. Si amb això no n'hi hagués prou, la germaneta d'en Ferran complica més les coses.
missió trobairitz!
Text: Cinta Arasa Il·lustracions: Ignasi Blanch Editorial: Animallibres Pàgines: 128 Preu: 8,20 euros A partir de: 8 anys
Un altre bon tàndem és el de la narradora vocacional Cinta Arasa (escriu des dels 11 anys) i l'il·lustrador Ignasi Blanch. Poc abans del Gran Concurs de Trobadors del Llenguadoc, un escamot d'ombres misterioses envaeix els carrers de Tolosa. L'endemà, moltes parets apareixen plenes de poemes escrits amb tinta violeta.
ave júlia
Text: Nathalie Pons Editorial: Estrella Polar Pàgines: 108 Preu: 10,95 euros A partir de: 12 anys
Nathalie Pons (Arenys de Mar, 1972) ens porta a la Barcelona romana. El pare de la Virginia ha heretat un bust d'una noia jove esculpit a Barcino durant el segle II dC. La semblança que hi ha entre ella i l'escultura farà que descobreixi en la Júlia –la noia esculpida– un passat ple d'emocions i de lluita per l'amor, l'amistat i la llibertat.
Els sons de la nit
Text i il·lustració: Emily Bolam Traducció: Georgina Mercader Editorial: Combel Pàgines: 12 Preu: 15,40 euros A partir de: 3 anys
Els sons de la nit és un llibre sonor i amb textures perquè els més petits coneguin els animals de la nit: l'òliba, l'ós, la granota... A cada doble pàgina es presenta un animal, i els nens i nenes el podran tocar al mateix temps que senten quin és el seu so característic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.