cultura

música i gastronomia

La música i la menja es fusionen, al Teatre Clavé de Tordera

La primera funció i sopar del cicle ‘A mode de maridatge' tindrà lloc avui

Sota el títol d'A mode de maridatge, el Teatre Clavé de Tordera ha organitzat una proposta dins la programació estable i amb caràcter trimestral en la qual es combinen dues arts: l'art de la música i l'art de la gastronomia. En aquesta primera ocasió, A mode de maridatge presenta un concert de piano a càrrec de Paul Perera, al mateix temps que el públic podrà degustar diversos productes de la Península –fumats, ibèrics i formatges acompanyats de vi i cava– oferts per El tall + Porcus, patrocinador de l'acte. Paul Perera oferirà una primera part de repertori clàssic i una segona part amb una selecció de temes més populars. Les entrades tenen un preu de 16 euros i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé o bé reservar fins un dia abans de la data de l'espectacle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
RIPOLLÈS

Cinema Transhumant gira per cinc residències d’avis amb dues pel·lícules

RIPOLL
ÒPERA

El Liceu infla de romanticisme ‘top’ el tràgic destí d’‘Adriana Lecouvreur’

BARCELONA
Emili Bayo
Novel·lista

“Tota la novel·la és plena d’homenatges i referències culturals”

Barcelona
música

L’Estadi Olímpic inicia la temporada de grans concerts

Barcelona
música

Parellop obre amb ‘Una llum al camí’ una sèrie de singles que sortiran al llarg del 2024

girona
Cinema

CIMA i l’Eram projecten vuit curts amb perspectiva de gènere

Girona
música

‘Despechá’, de Rosalía, supera els mil milions d’escoltes a Spotify

Barcelona
Cultura

Comencen les obres de restauració de la catedral de Tortosa

Tortosa
fet o dit per dones

Una violoncel·lista en el món de Chantal Akerman