cultura

música i gastronomia

La música i la menja es fusionen, al Teatre Clavé de Tordera

La primera funció i sopar del cicle ‘A mode de maridatge' tindrà lloc avui

Sota el títol d'A mode de maridatge, el Teatre Clavé de Tordera ha organitzat una proposta dins la programació estable i amb caràcter trimestral en la qual es combinen dues arts: l'art de la música i l'art de la gastronomia. En aquesta primera ocasió, A mode de maridatge presenta un concert de piano a càrrec de Paul Perera, al mateix temps que el públic podrà degustar diversos productes de la Península –fumats, ibèrics i formatges acompanyats de vi i cava– oferts per El tall + Porcus, patrocinador de l'acte. Paul Perera oferirà una primera part de repertori clàssic i una segona part amb una selecció de temes més populars. Les entrades tenen un preu de 16 euros i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé o bé reservar fins un dia abans de la data de l'espectacle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
CINEMA

Almodóvar guanya el Lleó d’Or amb un film sobre l’eutanàsia

BARCELONA
MÚSICA

El 25è Mercadisc guixolenc, fira de col·leccionistes musicals, diumenge

SANT FELIU DE GUÍXOLS

El museu que recupera l’art de la censura soviètica

Nukus (Uzbekistan)
CRÒNICA

Amors còsmics a Tàrrega, de nou

COMUNICACIÓ

Un nou concurs musical i el retorn dels Òscars, entre les novetats del 3Cat

SANT JOAN DESPÍ

El Truffaut estrena temporada amb un cicle d'Alfred Hitchcock

GIRONA
MÚSICA

Cancel·len el festival Reggus d’aquest cap de setmana per la pluja

REUS
Cultura

Identificada una punta de llança de fa més de 50.000 anys a l’Abric Romaní de Capellades

Capellades

L’Ajuntament rep en cessió ‘Retrat de Miquel Oliva Vilar’, de Ricard Guinó

GIRONA