Tres concerts de l'«Eix Picasso» se sumen al centenari d'Horta de Sant Joan

L'Associació Artística Camí del Montsagre s'ha volgut sumar al centenari sobre la segona estada de Picasso a Horta de Sant Joan amb el cicle de concerts Eix Picasso: París/Barcelona/Màlaga. Es tracta de tres concerts que tindran lloc a les deu del vespre al convent de Sant Salvador d'Horta els dies 26 i 29 d'agost i 6 de setembre i que l'entitat organitzadora ha volgut dedicar a tots els que han participat en les tasques d'extinció de l'incendi dels Ports i molt especialment a les víctimes.

El primer concert, el del dimecres 26, serà de piano i anirà a càrrec d'Antoni-Olaf Sabater; ens farà recordar els treballs de Picasso com a escenògraf dels ballets d'Igor Stravinsky i Erik Satie, i la seua amistat amb Manuel de Falla. El segon concert, el dissabte 29, també és de piano, a càrrec d'Alfredo Armero; és d'obres de dos compositors catalans que van coincidir amb Picasso a la taverna modernista Els 4 Gats de Barcelona: Isaac Albéniz i Enric Granados. I finalment el del diumenge 6 de setembre és una mirada al sud i als orígens del pintor. i anirà a càrrec de la cantaora Vicky Romero i el percussionista Àngel Pereira; serà una fusió de flamenc i música contemporània que incorporarà cançons de Federico García Lorca i també de Manuel de Falla.

El cicle es fa amb el suport del Departament de Cultura, la Diputació de Tarragona i la Fundació de Caixa Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.