cultura

L'espectacle “Balansiyà” ompli de gom a gom el Teatre Echegaray d'Ontinyent

L'obra és una versió de la superproducció teatral del mateix nom que va ser posada en escena a ciutats com Madrid o Rabat abans de ser suspesa en 2006 a Tel Aviv

Les 542 butaques del Teatre Echegaray d'Ontinyent s'ompliren el passat dissabte de públic amb motiu de la representació del musical “Balansiyyà”, una obra ambientada en la València de la reconquesta, que arribava de la ma de la Societat Unió Artística Musical per a formar part de la programació cultural d'aquesta tardor del Consell Municipal de Cultura.

L'obra és una versió de la superproducció teatral del mateix nom que va ser posada en escena a ciutats com Madrid o Rabat abans de ser suspesa en 2006 a Tel Aviv pel conflicte del Líbano, l'adaptació de la qual ha estat a càrrec del compositor i director de l'espectacle, José Rafael Pascual-Vilaplana.

Entre els artistes participants a Ontinyent estaven actors com Tessa Bodí, Sergi Albert, o Eduard Costa; amb els cors de la Coral Discantus i la música de la Societat Unió Artística Musical d'Ontinyent.

A l'endemà de ser representada al Teatre Echegaray, “Balansiyyà” arribava al Teatre Río d'Ibi, on també registrava un ple absolut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia