cultura

Al juliol, torna el Canet Rock

“Ja hi ha data per al retorn de les Sis Hores de Canet 2014. El 5 de juliol. Apunteu-ho a l'agenda!” Amb aquesta piulada ahir a Twitter, Josep Maria Mainat, de La Trinca, va confirmar el retorn del mític festival maresmenc, trenta-sis anys després de l'última edició. Mainat, que ja va ser a principis dels anys setanta un dels principals impulsors del festival, ha tornat a fer d'artífex de la idea, que ha tingut la complicitat de l'Ajuntament de Canet. Les Sis Hores de Canet 2014, segons van avançar fonts de la organització a www.enderrock.cat, durarà entre sis i vuit hores, tindrà entrada de pagament i se celebrarà en un espai encara per determinar de Canet de Mar (Maresme) que, de ben segur, no serà el pla d'en Sala, on es va celebrar originàriament l'esdeveniment, però on ara és impossible de fer-ho per raons logístiques i de seguretat. La llista de la desena d'artistes que hi participaran es farà pública el mes vinent. Sí que se sap, tanmateix, que la direcció escènica anirà a càrrec de Lluís Danés, i que l'organització serà gestionada per Sun Music, empresa integrada, entre d'altres, per Fede Sardà, gestor de Luz de Gas. Tant Danés com Sun Music van estar implicats, l'estiu passat, en l'organització del Concert per la Llibertat.

El Canet Rock i les Sis Hores de Cançó de Canet de Mar van redefinir entre el 1971 i el 1978 el concepte de festival a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia