cultura

teatre

L'humor és l'eix del vintè concurs Rafael Anglada

S'obre avui amb un espectacle solidari, sorgit d'un curset fet per Jaume Fàbregas a Santa Coloma

Hi participaran 6 companyies gironines i una de tarragonina

El concurs de teatre amateur Rafael Anglada de Santa Coloma de Farners celebra el vintè aniversari i per commemorar aquesta efemèride la majoria de les obres representades tindran com a ingredient comú l'humor. Hi participaran set companyies de teatre amateur de Sant Hilari Sacalm, Caldes de Malavella, la Cellera, Puigcerdà, Cassà de la Selva, Bescanó i Tarragona.

Com a inici, i fora de concurs, aquesta tarda es farà un espectacle solidari (18.15 h) extret del curset impartit per Jaume Fàbregas a Santa Coloma de Farners. Aquest espectacle estarà basat en monòlegs, acompanyats d'actuacions musicals. L'entrada a aquest espectacle serà aportant-hi aliments o productes d'higiene personal i neteja, que seran entregats a Càritas de Santa Coloma de Farners.

El grup de teatre La Clau, com a cloenda i fora de concurs, també, representarà l'obra No et vesteixis per sopar, el cap de setmana del 15 i 16 de març. Totes les representacions es faran al Teatre Catalunya a 1/4 de 7.

La primera obra a concurs serà Burundanga, el 26 de gener, a càrrec del Grup de Teatre de Sant Hilari Sacalm. El 2 de febrer, es representarà L'amor no té cap fórmula (Carisma Teatre, de Caldes de Malavella); el 9 de febrer, serà el torn d'Esquetx Teatre (la Cellera), amb Sense cita prèvia; el dia 16, es representarà Sóc lletja (Teatre 8 de Tarragona), i el 23, Políticament incorrecte (Inestable Ceretana, de Puigcerdà). El 2 de març, Guspira Teatre de Cassà representarà Sopar fred i el dia 9 de març, serà el torn d'Alba Nova de Bescanó, amb l'obra Rumors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia