cultura

Les festes 2014 de Banyeres de Mariola ja compten amb cartell anunciador

L'obra premiada pertany al borrianenc Juan Diego Ingelmo

Les festes de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola 2014 tenen ja el seu cartell anunciador com imatge representativa després que el jurat qualificador proclamara en el migdia del darrer dissabte al borrianenc Juan Diego Ingelmo Benavente com guanyador de la XXIX edició del concurs de cartells de festes .

A la seua volta, el banyerenc David Están Francés ha aconseguit per segon any consecutiu la distinció al millor cartell local en obtenir la tercera posició en la votació final.

L'escultor Vicente Ferrero, membre del Consell Valencià de Cultura i portaveu artístic del jurat, ha comentat que «el cartell guanyador és una obra molt elaborada, ben composada, amb una estètica molt al gust de la gent d'avui en dia, tot i tractar-se d'una obra de tall clàssic quant a la tècnica emprada».

A la XXIX edició del concurs de cartells s'han presentat un total de 28 obres provinents, en major part, de poblacions del País Valencià, havent augmentat la participació fins 28 cartells quan en l'edició anterior sols que se'n van presentar un total de 19. Segons Ferrero, «enguany ha hagut una major aportació de cartells, però en la gran majoria d'ocasions la quantitat no és sinònim de qualitat».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia