cultura

música

Joan Sureda i Vicky Luengo graven a Viladrau el videoclip de Cybee

Es tracta de la cançó ‘Dos curiosos viatgers', single del primer disc del grup

La gravació s'ha fet en boscos i un hotel, amb direcció de Bruno Marín

El grup Cybee ha gravat aquesta setmana a Viladrau el videoclip del single del seu primer disc, que també es titula Cybee. Està protagonitzat pels coneguts actors Joan Sureda i Vicky Luengo i el director és Bruno Marín.

Sureda representa que va a passar un cap de setmana a Viladrau amb uns amics i, un cop a allà, recorda la mateixa sortida feta amb la seva antiga parella, encarnada per Luengo. La filmació combina imatges dels dos moments amb sortides per la muntanya i molta diversió.

La cançó del videoclip és Dos curiosos viatgers, un tema que, segons Marc Colomer, guitarra de Cybee, “descriu amb nostàlgia i tendresa records d'una relació que ha arribat al punt final i com d'estrany es fa el dia a dia del nou camí”. El videoclip, com la cançó, transmet optimisme i vitalitat. Perquè malgrat la temàtica és el final d'una relació, “quan acaba opta per recordar aquesta relació com una cosa positiva, que l'ha fet créixer i millorar com a persona”, va explicar Colomer, que hi va afegir: “El protagonista dedica la cançó a la seva parella i proclama a través del seu cant que val la pena viure l'amor de prop, encara que s'acabi.”

Els interiors del rodatge s'han enregistrat en diverses estances de La Masia del Montseny de Viladrau –com ara el menjador, una habitació o el rebedor–, mentre que els exteriors s'han fet en boscos del mateix municipi. La gravació s'ha fet del dimarts al dijous de la setmana passada.

Amb Colomer, a la guitarra i els cors, Cybee està format per Nil Moliner (veu i guitarra), Aleix Martí (veu i baix) i Jordi Vilaseca (bateria).

Joan Sureda ha actuat en diverses obres de teatre com ara L'onada, Només un anunci o L'auca del Born i a televisió ha aparegut a la sèrie La Riera de TV3. Vicky Luengo, per la seva banda, també ha actuat a La Riera i al teatre se l'ha poguda veure, entre d'altres, a Iaia! i Plastilina, mentre que Bruno Marín ha dirigit videoclips de diversos artistes d'arreu de l'Estat espanyol.

Disc homònim al mercat

Cybee, grup de Sant Feliu de Llobregat, va publicar a l'octubre el disc de debut, també titulat Cybee. Són tretze cançons amb la quotidianitat com a fil conductor. Cybee és un grup que es caracteritza pel bon humor –són populars els seus vídeos de paròdies i versions a Youtube– i, en l'aspecte artístic, pel joc de veus –tenen dos cantants. Es van donar a conèixer per impulsar els dos darrers estius una original gira, batejada com a Cybee Tour, que va consistir a plantar-se cada dia a la plaça d'un poble diferent on tocaven en acústic i sense equip de so.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia