cultura

Ontinyent acollirà el IV Encontre de Compositors

Està prevista per al tercer cap de setmana del mes de febrer

En col·laboració amb la Societat de Festers del Santíssim Crist de l'Agonia i dins dels actes commemoratius del 50 aniversari de la marxa mora Chimo, l'Associació de Compositors de Música de Moros i Cristians, reunirà a Ontinyent als mes importants compositors de Música Festera, en dues intenses jornades de conferències, assemblees i concerts, que es desenvoluparan en la seu de la Societat de Festers i en el Teatre Echegaray.

Després de les Trobades celebrades a Muro d'Alcoi, Elda i Torrent, el IV Econtre d'Ontinyent, està dirigit, no solament a compositors, sinó també a músics i a festers en general, doncs es van a tractar importants temes en cinc atractives conferències, que s'impartiran durant el dissabte 15 de Febrer, en sessions de matí i vesprada.

La IV Trobada continuarà el diumenge 16 amb l'Assemblea anual de socis d'ACMMIC, i amb la interpretació per la Banda Agrupació Musical d'Ontinyent del “Concert dels compositors”.

Aquest concert se celebrarà en el Teatre Echegaray, dins del cicle de Concerts del Mig Any i tindrà l'al·licient que les obres que s'interpreten, seran dirigides pels seus propis autors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia