Teatre

agenda. d'autor / j.b

Goldoni mafiós, a l'Empordà
Extraordinari salt mortal. Resulta que Richard Bean volia fer una peça per a un actor de primer nivell i se li va acudir fer una versió d'Il servitore di due padroni de Goldoni. L'adaptació imaginava que aquests amos eren una mena de mafiosos de pega. Tres anys més tard, arriba al Paral·lel una versió del West End, però recupera una certa mediterraneïtat i la ubica en un lloc inespecífic de l'Empordà. Comèdia blanca 100%
UN JETA, DOS JEFES
Richard Bean (adaptació de Paco Mir)
Direcció: Alexander Herold
Intèrprets: Diego Molero, Mireia Aixalà, Jofre Borràs, Josep Maria Gimeno, Toni González, Anna Gras, Maria Lanau, Miner Montell, Miquel Ripeu, Xavier Serrat
Lloc i dia: Teatre Victòria (fins al 30 de març).
Humanitat i tecnologia
La humanitat està condemnada a entendre's amb la tecnologia, un recurs pràctic que ella mateixa ha inventat però que, sovint, genera disfuncions gens plaents. Una interessant aproximació és aquest treball que imagina la convivència en una mena de búnquer intel·ligent. Per expressar-ho hi ha molt ús de vídeos i pistes musicals però també hi compta, i molt, la interpretació de l'actriu tant en la seva vessant d'actriu com de ballarina. La peça ja va causar bones sensacions a Fira Tàrrega aquest estiu. Ara s'emplaça al barri de la Ribera.
Harket [protocolo]
Juan Pablo Mendiola
Intèrpret: Cristina Fernández
Lloc i dies: La Seca, fins el 16 de febrer.
Joc d'equilibris
Un casament és, normalment, un moment de felicitat perfecte on s'intercanvien somriures i abraçades. Però i si en un dia, aparentment tan idíl·lic, apareixen els fantasmes del passat i els somriures es converteixen en retrets? La núvia, tal com toca, ha convidat tota la colla de l'institut en el dia més important de la seva vida. Entre els assistents a la boda, però, hi ha algú cansat de la falsa hipocresia. Què passa quan s'expliquen els secrets i es trenquen les muralles de les aparences? Es pot continuar sent amic després? Equilibristes convida a ser honest amb un mateix i ser valent.
EQUILIBRISTES
Roger M. Puig i Mireia Izard
Intèrprets: Sergi Cervera, Núria Deulofeu, Ester Piera
Lloc i dia: Al Teatre Almeria, fins al 9 de febrer.
‘EL GRAN DESPROPÒSIT'
Beca Desperta 2013
Una proposta desfasada que ja es va poder veure puntualment la temporada passada a la mateixa Nau Ivanow. Ara, té una segona oportunitat per convèncer el públic amb un musical que imagina una societat postnuclear en què qui no escolta música en directe... li rebenta el cap. Comèdia gore.
Lloc i dies: Només fins diumenge, a la Nau Ivanow (Hondures, 28).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia