cultura

La Societat Espanyola de Llengua i Literatura Anglesa Medieval celebrarà el seu congrés anual a Morella

Morella pren el relleu de Còrdova en l'organització d'aquest important congrés que reunirà investigadors provinents de diferents països i que tindrà lloc entre el 18 i el 20 de setembre

La Societat Espanyola de Llengua i Literatura Anglesa Medieval (Selim) ja prepara el seu vintè sisè congrés. Aquesta trobada de caràcter anual, que reuneix importants professors, investigadors i alumnes de tota Europa, se celebrarà a Morella entre el 18 i el 20 de setembre.

D'aquesta manera, la Universitat Jaume I pren el relleu de les de Salamanca i Còrdova, organitzadores de les dues últimes edicions, i celebrarà aquest congrés a la localitat dels Ports. La passada setmana va tenir lloc una reunió de treball al consistori morellà entre l'organització del congrés i l'alcalde de la localitat.

La regidora de cultura, Maria Rallo, destaca la importància de que se celebre una trobada com aquesta a Morella i assenyala que “és un honor que la nostra ciutat puga ser la seu del vintè sisè congrés d'aquesta entitat, més encara si es té en compte la importància cultural i educativa de les seus anteriors”.

La Societat Espanyola de Llengua i Literatura Anglesa Medieval té com a objectiu el fomentar, estimular i impulsar al nostre país, l'estudi i investigació de la literatura medieval anglesa, tant en els aspectes lingüístics com als culturals o literaris. Cada any celebra un congrés en una universitat d'Espanya i cita importants acadèmics provinents de diversos llocs del continent europeu, especialment, del nostre país i del Regne Unit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia