cultura

Campanya de teatre escolar a l'Auditori d'Alaquàs

Més de 3.000 alumnes passen per aquesta instal·lació per gaudir dels espectacles programats

L'Auditori d'Alaquàs s'ha transformat durant aquesta setmana en escenari teatral. Més de 3.000 alumnes d'educació infantil i primària dels col·legis de Alaquàs estan gaudint de la tradicional campanya “Anem al Teatre”, una iniciativa de teatre professional dirigida a la població escolar l'objectiu fonamental de la qual és apropar el teatre a les noves generacions, educar espectadors crítics i conscients i oferir la possibilitat que puguen contemplar les arts escèniques dintre de les seues opcions d'oci amb la mateixa normalitat que consumeixen altres ofertes culturals.

A través de la campanya s'optimitzen recursos en unprojecte que duu més de 25 anys realitzant-se i que ha aconseguit consolidar edició després d'edició un programa de teatre professional de qualitat, capaç de sumar allò artístic amb el pedagògic a fi de servir d'eina educativa als centres escolars participants.

Aquest any la campanya es realitza durant les dues primeres setmanes d'abril en el Auditori Nou i s'han programat els espectacles “Joguines Màgiques” de la companyia Rodamon Teatre i “Leonardo i l'enigma de les matemàtiques” de Dinamo Teatre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.