cultura

El pintor Leo Alejo exposa al castell de Palol de Revardit

La sala d'exposicions del castell de Palol de Revardit és el marc, fins al dia 8 de juny, de la mostra Autoretrat, del pintor, escultor i dissenyador Leo Alejo. Es tracta d'un conjunt de pintures elaborades recentment en què l'autor, més que descriure objectes o sentiments externs, mira de plasmar-hi la seva pròpia personalitat. Seguint les pautes estètiques que caracteritzen aquest creatiu gironí, a Autoretrat el visitant hi trobarà composicions de colors molt vius que solen provocar contrastos contundents, una combinació que dóna com a resultat unes obres impactants, des del punt de vista visual.

Alejo, que ha exposat sobretot a Catalunya però també a la resta de l'Estat espanyol, fa servir pintura acrílica. Ell mateix sol elaborar-se els colors per a cada ocasió i, barrejant pigments amb altres materials, aconsegueix la matèria primera per a les seves composicions. Sovint sobreposa a la tela fragments d'altres tipus de suports, com ara cartró, que li serveixen per donar més força i volum a l'obra.

La sala d'exposicions del castell s'obre els matins i les tardes dels dissabtes i els matins dels diumenges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.