cultura

Sònar Kids porta el fenomen DMK per primer cop a Europa

La família colombiana que ha revolucionat Youtube actuarà el 24 i 25 de maig al Port de la Selva

Alizzz, Tremendo, Busy P, Markooz, Pau Riba i els 40 Gripaus són altres grups del cartell

El mar i la música tornen a ser els principals ingredients que oferirà la pròxima edició de Sònar Kids, que tindrà lloc al passeig marítim del Port de la Selva el cap de setmana del 24 i 25 de maig. També, un cop més, després de la magnífica acollida d'anys anteriors, el festival creat per Sònar per al públic familiar oferirà dues jornades gratuïtes d'actuacions i experiències creatives destinades tant a petits com a grans.

Una de les principals atraccions d'aquest Sònar Kids a la platja seran les originals versions de Depeche Mode que oferirà el grup colombià DMK, tot un fenomen a Youtube. Format per Dicken Schrader i els seus dos fills, Milah i Korben –de 10 i 7 anys–, interpreten els hits del grup anglès amb tota mena d'instruments de joguina, flautes, ampolles i altres objectes quotidians. Els seus vídeos, gravats el 2010, sumen més de 6 milions de visites i han revolucionat la xarxa.

A més de DMK, el programa inclou les actuacions d'Alizzz, àlies de Cristian Quirante, un dels productors amb major projecció internacional; el raper Tremendo, que presentarà les cançons del seu nou àlbum Lapsus; Markooz, un dels millors beatboxers del món; el prestigiós Dj Busy P, i Pau Riba i els 40 Gripaus, un grup de músics i inventors d'instruments escollits expressament per a l'ocasió. La programació la completen uns clàssics de Sònar Kids, l'espectacular grup de ballarins de street dance Brodas Bros; la sessió de hits d'avui i sempre de Fantastic Plastic DJ's, i els sets de mashups i clàssics dels amics de Molts Records Kids.

Tallers i taules interactives complementaran l'oferta d'aquest off festival tan mediterràniament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia