Altres

La música avançada per a tothom, al Port de la Selva

Sónar Kids celebra aquest cap de setmana la seva tercera edició a la localitat empordanesa, amb moltes activitats familiars gratuïtes

Avui hi actuaran DMK, Markooz i Pau Riba i els 40 Gripaus

Youtube els ha llançat a la fama per les seves personals versions naïf de clàssics de Depeche Mode com ara Everything counts i Enjoy the silence, però ahir es va poder veure per primera vegada en directe a Europa el grup format per Dicken Schrader i els seus dos fills petits, Milah i Korben, és a dir, DMK. El debut europeu d'aquest singular trio procedent de Bogotà (Colòmbia) va tenir lloc al Sónar Kids, que aquest cap de setmana omple el Port de la Selva de música avançada per a tots els públics. Avui, DMK tornarà a actuar al Sónar Kids, concretament a l'escenari del moll d'en Balleu, a dos quarts de dues del migdia.

A diferència del seu germà gran, el Sónar barceloní, que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de juny, el Sónar Kids és un festival 100% diürn per raons òbvies, amb tallers per a la mainada de discjòquei (Sigues Dj per un dia), de percussió o de reactable, el ja famós instrument interactiu creat per un grup de recerca de la Universitat Pompeu Fabra i popularitzat per Björk. L'escola gironina de música avançada i so Eumes també participa en les “experiències creatives” del Sónar Kids.

El programa d'actuacions d'avui també inclourà, a més de DMK, els Fantastic Plastic Dj's (12 h), amb els seus “hits d'avui i de sempre”; Markooz, primer campió estatal de beatbox (13 h); Pau Riba i els 40 Gripaus, un projecte molt lúdic per celebrar els quaranta anys de l'edició del disc Jo, la donya i el gripau (15.30 h), i una classe magistral de street dance a càrrec de Brodas Bros, uns habituals del Sónar Kids, un festival gratuït que crea nous públics per a la música del futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia