cultura

Montcada ja té teatre per a espectacles de gran format

L'equipament s'estrena cinc anys després de la seva construcció i l'obertura es fa coincidir amb la festa major

Té una capacitat per a 420 persones

El nou Teatre Municipal de Montcada i Reixac ja és una realitat cinc anys després d'haver-se construït, i neix amb la voluntat de convertir-se en un referent del panorama artístic actual i d'acostar produccions de gran format als veïns. Coincidint amb la festa major del municipi, s'ha posat finalment en funcionament, amb la qual cosa es completa el complex Montcada Aqua, en què hi ha instal·lacions esportives i la Biblioteca Elisenda.

El nou espai disposa de 1.400 metres quadrats, una caixa escènica de 10 per 10 metres, té 420 localitats, sis camerinos, vestíbul, taquilles, magatzem, sala de control i un equip de so i il·luminació d'última tecnologia i s'ha finançat amb aportacions del consistori, la Diputació de Barcelona i la Generalitat. El model de gestió es farà coordinadament amb els altres dos equipaments municipals de Montcada i Reixac, com són l'espai cultural Kursaal i l'Auditori, a més de tenir els avantatges d'integrar-se al Circuit de la Xarxa d'Espais Escènics Municipals de la Diputació.

La inauguració es va fer dijous i demà hi ha una jornada de portes obertes amb visites teatralitzades. El Grup de Teatre de La Salle hi representarà diumenge, a les sis de la tarda i a les onze de la nit, el seu últim musical, Mi sueño es...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia