Art nocturn al cor de Madremanya

Art, acció, imaginació, civisme, urbanisme i, especialment, voluntat. Aquests són alguns dels conceptes que aixopluguen la mostra d'art nocturn que tindrà lloc avui a Madremanya. A partir de les 9 del vespre, el poble s'omplirà de lots i emoció, de joc i creació, en una vetllada organitzada per l'associació Gresol Art.

Als forats visibles a les parets de pedra, s'hi hauran col·locat obres de petit format que el públic haurà de descobrir guiant-se amb llanternes. La jornada substitueix l'antic festival MaMa, que ha hagut de ser anul·lat per la manca de finançament de les institucions. Tot i que en un principi els organitzadors es plantejaven suspendre tota l'activitat, ha estat la voluntat de la directora, Denys Blacker, amb el suport dels mateixos habitants de Madremanya (Ajuntament inclòs) i la col·laboració de més d'una vintena d'artistes d'arreu del món, els que han fet possible la mostra d'enguany. El resultat, a priori, és més que satisfactori: escultura, pintura, dibuix i fotografia de petit format ompliran murs antics d'art i performance col·lectiva, ja que sense haver-ho premeditat, el llenguatge performàtic hi serà present a través del conjunt: centenars de persones deambulant pels carrers amb l'objectiu de trobar la traça artística. La vetllada es completarà amb un espectacle de dansa contemporània a càrrec dels joves de Madremanya i amb dos concerts, del grup de percussió El Planter i del Trio de Jazz, amb Enric Canada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Música

Joan Enric Barceló presenta a casa el seu debut literari

Vidreres
Cinema

El Truffaut convida a sushi per celebrar els 3 mesos de ‘Perfect days’

Girona
cultura

El Museu d’Història de Barcelona busca director amb un procés de selecció que aixeca recels

barcelona
guardó

Antonina Canyelles, premi Jaume Fuster

Barcelona
Cinema

Blanes estrena un festival de cine que reconeix la trajectòria de Mònica Randall

Blanes
Llibres

Òmnium impulsa una recollida de llibres per renovar el fons de les biblioteques

Barcelona

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA
música

Lecocq debuta amb ‘Sous la glace / Sota el gel’, un manifest bilingüe contra la superficialitat

la bisbal d’empordà