cultura

A Almussafes acosten els llibres a la piscina municipal

Durant els mesos estivals els banyistes poden gaudir d ela lectura amb el projecte «Bibliopiscina»

A partir de dimarts que ve dia 1 de juliol, els veïns d'Almussafes podran disfrutar d'un servei de lectura gratuït en les piscines municipals. Per sext any consecutiu, el consistori municipal aposta per brindar el programa de «Bibliopiscina» als usuaris de les instal·lacions durant les hores de bany lliure del recinte. La iniciativa, que té una gran acollida entre els almussafenys, es mantindrà durant tot el mes d'agost.

A l'agost, el programa, que es presenta amb el lema “Este estiu, almenys un llibre”, ampliarà franja horària també als matins, atés que en estes dates s'incrementa considerablement la quantitat d'usuaris que disfruten del seu temps d'oci en la instal·lació. En este sentit, entre xopada i xopada, els usuaris de la instal·lació podran cultivar el seu amor per la lectura, d'11 a 14 hores i de 15 a 18.30 hores.

El públic infantil té al seu abast llibres, còmics i alguns jocs de taula. Per la seua banda, els banyistes adults poden disfrutar d'una selecció de llibres de format lleuger i poca densitat, a més de publicacions periòdiques de periodicitat mensual i setmanal, així com premsa diària general i especialitzada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]