cultura

Joan Dausà, Xuclà i Humet, Sanjosex i El Petit de Cal Eril, a la vall de Camprodon

Dissabte tindran lloc els concerts de presentació de la 15a edició del festival, amb Albert Bello Trio a Setcases i Vilallonga i Gatgipsyjazz a Llanars i Molló

La quinzena edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon, presentada ahir al vespre a l'ajuntament de Molló, inclourà quatre concerts en quatre municipis de la vall. A la presentació d'ahir van assistir representants municipals i el responsable de la programació i la producció del festival, Francesc Viladiu.

El festival tindrà com a etapa pròleg els concerts de presentació gratuïts que s'han programat per dissabte vinent: el grup de jazz manouche Albert Bello Trio actuarà a les 12 del migdia a la plaça Verda de Setcases i a la 1 del migdia a la zona de les piscines de Vilallonga de Ter. A la tarda, la formació de música a cappella Gatgipsyjazz cantarà a les piscines de Llanars (17.30 h) i després a la plaça Major de Molló (19.30 h).

El festival pròpiament dit començarà el diumenge 10 d'agost a la sala de ball de Llanars, on actuarà Joan Dausà, només amb veu i piano, com ja ho ha fet recentment en altres concerts de la gira de presentació del seu segon disc, On serà demà?

El divendres 15 d'agost actuarà a l'església de Sant Miquel de Setcases el duet format per la cantant Gemma Humet i el guitarrista i cantant Toni Xuclà. Aquest duet va néixer per presentar les cançons del disc Amb música ho escoltaries potser millor, com a homenatge a Espriu en el seu centenari, però el duet ha anat ampliant el repertori amb altres poemes musicats de Bartomeu Rosselló-Porcel, Carles Riba i Pere Quart.

El Petit de Cal Eril actuarà el diumenge 17 d'agost a la Cooperativa de Vilallonga de Ter, on presentarà La figura del buit (Bankrobber, 2013). Tancarà el festival Sanjosex, el diumenge 24 d'agost a la sala de ball de Molló, on Carles Sanjosé, veu i guitarra; Miquel Sospedra, baix i veus, i Pep Mula, bateria i veus, presentaran Festival (Bankrobber, 2014). Els quatre concerts començaran a les 7 de la tarda i el preu és sempre de vuit euros (cinc euros per als jubilats, els nens i les persones en situació d'atur).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MÚSIC

L’encanteri ‘pop’ de Lana del Rey triomfa al Primavera Sound

BARCELONA
COMUNICACIÓ

El lleidatà Lluís s’imposa per sorpresa en la final del concurs ‘Eufòria’

BARCELONA
Ester Boquera Diago
Directora de ‘Les publicacions de la Generalitat de Catalunya, 1931-1939

“La Generalitat republicana va editar quasi 90 títols a l’any”

Banyoles
art / música

Més de 40 artistes de diferents disciplines, al Wart Project 24

sant jordi desvalls
música

Joanjo Bosk reprèn la línia poètica amb ‘Cançó de repòs’, de Leveroni

figueres
Cultura

Margot Benacerraf, figura històrica del cinema veneçolà

música

El grup tarragoní Stromboli Jazz Band, en un festival de ‘dixieland’ a Portugal

tarragona
Cultura

La Patum Infantil omple de balls i salts la plaça de Sant Pere

Berga

L’Escola de Teatre La Diana estrena ‘Un Dios salvaje’ a El Canal

Salt