cultura

El Teatre de Bescanó, cinc anys acostant la cultura

Presenta la nova programació de gener a agost del 2015, en què ofereix 27 obres de teatre, concerts, dansa i circ

Impulsa una campanya nadalenca amb descomptes

Qui ho havia de dir que, cinc anys després, el teatre d'un petit municipi situat a pocs quilòmetres de l'òrbita urbana de la capital gironina seria tot un referent de l'oferta de qualitat en el panorama de les arts escèniques. Sigui per l'èxit de campanyes reeixides, per la reinvenció constant d'iniciatives promocionals o per la programació que ofereix –o, simplement, la combinació de tot plegat–, el cas és que el Teatre de Bescanó enceta al gener la seva cinquena campanya amb una nova programació de qualitat en què inclou fins a 27 obres de teatre, concerts, dansa i circ, amb propostes adreçades a un ampli ventall de públic.

L'oferta arrencarà el 4 de gener amb l'actuació de Cris Juanico i conclourà el 27 d'agost amb la representació de Bufonant, l'espectacle de la companyia de Toni Albà. Entremig, el farciment no podia ser millor i, entre les propostes més destacades, trobem Marcel Tomàs, de la companyia Cascai, portant El pillo, el seu nou èxit estrenat per Temporada Alta (31 de gener); La ratonera, una nova versió d'Olímpia Metropolitana i Nearco Producciones d'una obra que a Londres s'ha representat ininterrompudament durant 62 anys (28 de febrer); Informe per a una acadèmia, d'Ivan Benet, considerat un dels grans muntatges de l'any (7 de març); Allegro, el nou espectacle de Cor de Teatre dirigit per Paco Mir (21 de març), i Mag Lari, amb el seu espectacle Lari Poppins (3 de maig).

Pel que fa a l'àmbit musical, el llistó es manté i la programació se sustenta per alguns noms de pes: Le Croupier, amb l'espectacle cabareter Esperança Dinamita (25 de gener); Joan Dausà (15 de febrer); Cesk Freixas (8 de març); Joanjo Bosk (29 de març); Fireluche (12 d'abril); Brams (26 d'abril), i, per anar-hi en família, Beatles for kids, amb Abbey Road (18 de gener).

Els concerts de Joanjo Bosk (29 de març) –en què gravarà un disc en directe– i la representació de Només un anunci, de la companyia Guanyadora (22 d'abril) s'ofereixen amb el sistema de taquilla inversa, amb el qual l'espectador estableix el preu d'entrada que consideri just i oportú en sortir.

Regalar cultura

Continuant amb la seva línia, el Teatre de Bescanó acompanya la seva potent oferta amb una campanya que porta el lema Regala/'t cultura. A partir del dilluns 1 de desembre, a les 22 h, hi ha la possibilitat de comprar (o regalar) entrades amb descomptes de fins al 60%. Els descomptes s'han aplicat a setze espectacles. “El fet que aquesta vegada coincideixi amb l'època de Nadal pot convertir la cultura en un excel·lent regal”, destaca el seu director, Quim Marcé.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Crítica

Sara Blanch, l’estima d’un cant

festival

A Morella reflexionen sobre el poder dels algoritmes

Morella
cinema

Kristen Stewart protagonitzarà la nova pel·lícula d’Albert Serra

barcelona

L’Elèctrica Dharma, Quimi Portet i Mishima, al primer festival Intrèpid

riudellots de la selva

La Fira Modernista reviu la vida al voltant de la indústria tèxtil

TERRASSA
música, teatre i humor

Joel Díaz obre avui el festival Límbic a Santa Coloma de Gramenet

santa coloma de gramenet
LLIBRES
LLIBRES

Les setenes jornades Transversal se sumen al centenari de la mort d’Àngel Guimerà

el vendrell

L'art català desaparegut

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

Veu arrossegada del carrer

Barcelona