cultura

El festival de cinema de la Costa Daurada s'alia amb el de Sitges

La que serà la vuitena edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada (Fic-Cat) programarà el millor cinema fantàstic gràcies a un acord que ha signat la direcció d'aquest certamen amb el festival de Sitges. Pel·lícules de ciència-ficció, terror i fantasia es podran veure del 2 al 7 de
juny a Roda de Berà, després del seu pas per Sitges. Per això el Fic-Cat inaugurarà una nova secció, Pantalla Sitges. Àngel Sala, director del reconegut festival de cinema fantàstic, serà a Roda per presentar la secció i seguir de prop el desenvolupament del festival. L'organització del Fic-Cat, encapçalada pel seu director, Antonio Barrero, destaca que Sala és coneixedor del festival rodenc perquè hi ha participat com a membre del jurat. El llargmetratge L'altra frontera, dirigit per André Cruz Shiraiwa, serà el protagonista del Pantalla Sitges d'enguany. L'acord entre els dos festivals “inicia una col·laboració que donarà difusió i posarà de manifest la importància del cinema fantàstic dins l'audiovisual català, i ha de contribuir a fer visibles i reivindicar les pel·lícules i curtmetratges estrenats durant aquest any”, segons els organitzadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia