cultura

L'Escola Comarcal homenatja Ovidi Montllor

L'Auditori i Centre Polivalent de Picassent es quedà menut davant el públic assistent

Malgrat el silenci oficial respecte de la consideració com a Any Ovidi aquest 2015, centres educatius, associacions ciutadanes i cíviques, editorials i el món de la cultura del País Valencià no desaprofita l'avinentesa per retre homenatge a aquest personatge polièdric de la nostra història recent.

En aquesta ocasió, l'Auditori i Centre Polivalent de Picassent, es va quedar menut ahir dijous 12 de març, davant l'afluència de famílies i alumnes de l'Escola Comarcal que s'hi van aplegar per retre el seu particular homenatge al cantant d'Alcoi.

D'aquesta manera, els tallers de teatre, rock a l'escola i la coral d'aquesta institució educativa de l'Horta, van recórrer el paisatge musical i poètic de l'Ovidi a l'espectacle participat que durà poc més d'hora i mitja.

El mestre Albert Taberner, va estar el responsable d'obrir una proposta escenogràfica dominada per la imatge del cantant i emparada sota les seues cançons més significatives.

Seguidament, Bertomeu Ortega, Pau Blanco i tots els responsables dels tallers d'expressió del centre, van saber posar en comú la seua aportació, a una activitat oberta a l'entramat social de l'escola, que va obtenir un ressó ben significatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia